Υπηρεσίες

Καλεστε για προσφορα

Φρεσκάρισμα Διαμερίσματος

01.

Ενδεικτική τιμή από 1.3 /τ.μ. του τοίχου

Αναλαμβάνουμε το βάψιμο και το φρεσκάρισμα του σπιτιού σας ακόμα και αν το σπίτι είναι κατοικημένο και επιπλωμένο με άμεση παράδοση μέσα σε 2 με 3 ημέρες

Δείτε τις προσφορές μας!

room

Βάψιμο εσωτερικών χώρων

02.

Το βάψιμο σπιτιού εσωτερικών χώρων είναι μια διαδικασία που χρειάζεται μια σειρά από προσεκτικούς χειρισμούς και επιλογή των κατάλληλων υλικών, την σωστή εργασία που μόνο ένα εξειδικευμένο συνεργείο για βάψιμο σπιτιού μπορεί να σας το εξασφαλίσει.

Έχοντας μια πολυετή εμπειρία στο βάψιμο διαμερίσματος, αναλαμβάνουμε το βάψιμο του χώρου σας, με μεράκι και καλαισθησία χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά.

Δείτε τις προσφορές μας!

Βάψιμο εξωτερικών χώρων

03.

Το βάψιμο εξωτερικών χώρων προσφέρει εκτός από ανανέωση και την απαραίτητη μόνωση από υγρασία σε τοίχους, ενώ λειτουργεί και ως παράγοντας θερμομόνωσης, καθώς η ζέστη του σπιτιού δεν φεύγει εύκολα προς τα έξω κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Το βάψιμο εξάλλου είναι απαραίτητο για την προστασία του χώρου σας από την ηλιακή ακτινοβολία και για αυτόν τον λόγο συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται κυρίως ανοιχτά χρώματα σε εξωτερικούς χώρους, τα οποία αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία.

Δείτε τις προσφορές μας!

house

Σπατουλάρισμα τοίχου

04.

Αναλαμβάνουμε εργασίες στοκαρίσματος και σπατουλαρίσματος για να διορθώσουμε οποιαδήποτε σκασίματα χρώματος, υγρασίες, μούχλες, και φθορές.

Κάθε χώρος, είτε πρόκειται για επαγγελματική έδρα είτε για οικία χρειάζεται τα μερεμέτια του και ορισμένες μικροεπισκευές με την πάροδο του χρόνου.

Οι φθορές είναι αναγκαίο κακό επομένως κάθε χώρος χρειάζεται ανανέωση και συντήρηση.

Δείτε τις προσφορές μας!

Μονώσεις

05.

Αναλαμβάνουμε μονώσεις  υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Επενδύουμε στην προηγμένη τεχνολογία και στην εξειδικευμένη γνώση, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματική μονωτική προστασία για τους χώρους σας.

Είτε πρόκειται για οικία, επαγγελματικά ή βιομηχανικά περιβάλλοντα, η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την προσωπική προσέγγιση εξασφαλίζει την ικανοποίηση των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε τις προσφορές μας!

Μονώσεις

Καλέστε μας για ένα άμεσο δωρεάν ραντεβού στον χώρο σας

Κλείστε τώρα ραντεβού εντελώς Δωρεάν. Το συνεργείο μας καλύπτει όλη την Αττική.

Μετάβαση στο περιεχόμενο